HTML

Not 90s Forever

Van még ez is: http://zenek-a-masik-szobabol.tumblr.com Korábban pedig itt működtem: http://not90sforever.freeblog.hu

Utolsó kommentek

Címkék

a popszámok törvényén alapuló audiovizuális mintavétel

2013.03.15. 18:14 XC

Minden játékom összetört

Címkék: Republic Cipő Bódi László

Március 15. fontos dátum a Republic életében. 17 éven át, hagyományszerűen tartottak nagy koncertet ezen a napon. Eleinte a BS-ben, aztán egyéb városokban, sportcsarnokokban is. Idén a Miskolci Városi Sportcsarnokba tervezték az ünnepi fellépést.  Ám a mai nap a legszomorúbb március 15. a Republic, a hozzátartozók, barátok és a rajongók számára. Talán az sem véletlen, hogy pont most újra beköszöntött a tél és a hideg. Öt napja gyászoljuk Cipőt, előtte pedig több, mint három hét telt bizalommal, félelemmel, aggodalommal. Sajnos nem ébredt fel.

    Engedem csináljon bármit
    Nem érdekel, nem érdekel
    Egyik sem az amit akartam
    Ne ébressz fel, ne ébressz fel...

Szólj hozzá!

2013.03.15. 17:43 XC

Ha menni kell...

Címkék: zene

Semmi kedvem nem volt, blogot költöztetni, de a freeblog nem működött, és a megírt posztomat nem tudtam élesíteni. Úgyhogy mostantól itt.
(A régi pedig ez volt!)

Szólj hozzá!

2013.03.11. 19:15 XC

Nem!

Címkék: republic cipő

Ilyennek (is) szerettem Cipőt (amikor teli torokból ordított :)). És most nem tudom, hogy mi lesz velem... Lesz még itt poszt róla, azt megígérem.

Szólj hozzá!

2013.03.10. 17:54 XC

Udmurtok a házban

Címkék: udmurt palms on fire

Palms On Fire

Palms On Fire_2

Láttam ma egy videóösszeállítást, alatta ment egy szám, amiről azonnal ki kellett derítenem, hogy micsoda. Egészen hihetetlen, hogy a The Brunettes, Princess Chelsea, She & Him környéki tippjeim helyett az oroszországi Izsevszk városába, vagyis az Udmurt Köztársaságba vezettek a szálak. Ezek a fiatalok szuperhősök! És egy kicsit a mi családunk gyermekei, hiszen ők is a finnugorok leszármazottjai. Micsoda felfedezés mára! A nevüket majdnem elfelejtettem megemlíteni: Palms On Fire. Eddig két EP-jük van, imádni fogjátok őket.

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása